دوشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۹:۲۵
۰ نفر

این روز‌ها گوجه سبز با وجودگران بودن، یکی از نوبرانه‌های محبوب به‌شمار می‌آید

 اما جدا از طعم ترش و  وسوسه‌انگیز گوجه سبز، این میوه خواص زیادی دارد که شاید تا کنون مورد توجه قرار نگرفته باشد.

مانند بسیاری از میوه‌های ترش، گوجه سبز هم غنی از ویتامین« سی» است و تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف این میوه برای بهبود طعم دهان مفید است.

همچنین گوجه سبز خاصیت مسهلی دارد و تاثیر منحصر به فردی بر کاهش فشار و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملکرد معده و روده دارد.

گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می‌شود، از این رو می‌تواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد. این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول‌ها و سرطان دارد.

همچنین  اسید بنزوئیک، ترکیبی است که خاصیت ضد میکروبی آن به اثبات رسیده و  به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد. البته باید توجه داشت که  مصرف زیاده از حد گوجه سبز باعث نفخ معده و دل درد می‌شود.

کد خبر 50254

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز